PROBLÉMY? Adela Vinczeová v rukách psychologičky: Alarmujúce výsledky!

S popularitou ide ruka v ruke i stres, čo veľmi dobre pozná aj najobľúbenejšia slovenská moderátorka Adela Vinczeová, ktorá je na výslní už od čias, ako začala divákov sprevádzať prvou sériou Slovensko hľadá SuperStar. Vysoká pracovná nasadenosť sa tak negatívne podpísala aj pod blondínkinými psychologickými výsledkami.

Adela Vinczeová sa po odchode zo známeho rádia vrhla naplno na televízne projekty a svojho času chodila z jednej akcie na druhú. Už niekoľko rokov je súčasťou markizáckej Chart Show či talkshow vysielanej RTVS Trochu inak, pričom tento týždeň nás ostrieľaná blondínka bavila aj v staronovom zábavnom programe 2 na 1.

Aby toho nebolo málo, s manželom Viktorom žne Adela úspechy aj na “divadelných doskách”, spolu ľudí zabávajú predstavením Odchody vlakov. Okrem toho má populárna  Slovenka určite množstvo ďalších pracovných aktivít mimo televíznych obrazoviek. Takéto vysoké pracovné tempo si ale vyžaduje svoju daň, aj preto sa Vinczeová môže pochváliť nie práve najpozitívnejšími výsledkami testov, s ktorými ľudí oboznámila počas natáčania zatiaľ poslednej epizódy Trochu inak.

Článok pokračuje na ďalšej strane…