Jasmina opäť rozhádala fanúšikov jedinou fotkou so Sanelom: TOTO vidieť nechceme!

Aktívna užívateľka Instagramu a manželka slávneho slovenského rapera Rytmusa Jasmina Alagič naďalej svojim fanúšikom ukazuje okamihy zo svojho života. Tentoraz Jasmina rozpútala vlnu diskusie len jednou snímkou s novonarodeným synom.

Jasmina Alagičová (30) sa svadbou s raperom Rytmusom (42) a následným tehotenstvom zaradila medzi najsledovanejšie celebrity Slovenska. Akýkoľvek prípadný prešľap tak okamžite rozoberajú státisíce fanúšikov na sociálnych sieťach, rovnako ako v prípade jej posledného príspevku na Instagramu.

Moderátorka Jasmina Alagič zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu, ako na rodinnom stretnutí dojčí svojho maličkého synčeka Sanela. A rozpútala tým pokračovanie vášnivej debaty, či je vhodné, alebo nevhodné kŕmiť dieťa na verejnosti.

Na fotografii si novopečená matka užíva večer na svojej záhradke a dojčí malého Sanela. V odkaze pod príspevkom sa Jasmina podelila o svoje myšlienky o rodinnom šťastí, čím dojala mnohých svojich fanúšikov. A rozpútala tým pokračovanie vášnivej debaty, či je vhodné, alebo nevhodné kŕmiť dieťa na verejnosti. Takúto kritiku však nečakala…

Článok pokračuje na ďalšej strane.