Jasmina opäť rozhádala fanúšikov jedinou fotkou so Sanelom: TOTO vidieť nechceme!

“Dajte ma na dedinu, hoďte do čalúneného kresla uprostred záhrady, kde je uprostred auto, nafukovací bazén, kde sa kúpu pitbuly, vypeckujte čardáše, do plastu mi nalejte točenú malinovku a ja sa budem cítiť najlepšie, lebo toto je pre mňa život. Život s mojou úžasnou, temperamentnou rodinou a som najšťastnejšia, že môj syn bude vyrastať tam, kde je šťastie, krik, hudba, tanec a emócie a hlavne tam, kde je rodina všetkým.“

„Vážne nič v zlom, ale musíte sa fotiť aj pri dojčení? Je to čudné,“ nepáčilo sa jednému zo sledovateľov instagramového profilu Jasminy Alagič.

„Jasmina, už to preháňaš, pre teba je to teraz prirodzené, ale pre veľa ľudí je nechutné, ako zdieľaš intímnosti. Ďakujem za pochopenie,“ pridal sa ku kritike ďalší komentujúci.

“To je dnes normálne, vystaviť sa pri dojčení všade? Áno, je to príroda, ale to je aj vylučovanie, a to vám tiež nikto pod nos nepchá,” napísala ďalšia užívateľka, ale po vlne kritiky, ktorá sa na ňu zniesla zo strany podporcov dojčenia na verejnosti, svoj komentár zmazala.

V komentároch sa našli aj ženy, ktoré podporili mladú matku, ktorá neváha zverejniť takú fotografiu. Podľa ich názoru na dojčení na verejnosti nie je nič nemravné ani šokujúce.

“Obrovský palec hore za to, že ukazujete dojčenie ako normálnu a prirodzenú vec a nie ako niečo, za čo by sme sa mali, my mamičky, pomaly hanbiť a chodiť dojčiť zahalené do deky, ideálne ešte niekam do krovia,“ okomentovala fotografiu jedna z užívateliek.

Fotku, ktorá rozpútala toto šialenstvo nájdete vo fotogalérii.

FOTOGALÉRIA: