TRAGÉDIA na strednom Slovensku: Utopil sa len 2-ročný chlapček!

Policajti sa vzhľadom na vek obete odmietli k prípadu vyjadriť. „Ide o veľmi smutnú a citlivú udalosť, podrobnejšie informácie k prípadu nebudeme zverejňovať. Tragédiu polícia vyšetruje, „ oznámila policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Podľa susedov Jurkovi rodičia určite neurobili žiadnu chybu. „Počuli sme, že sa chlapec asi ani nechcel kúpať, len nešťastne spadol do bazéna a jeho otec ho mal hneď vytiahnuť. Zrejme utrpel šok a napil sa tak nešťastne, že chlapčekovi už nepomohla ani hodinová resuscitácia, „ povedala denníku Plus JEDEN DEŇ nemenovaná susedka.

Udalosť zasiahla vo Vlkanovej všetkých. „Je to veľké nešťastie a sme z toho smutní. Tá rodina je veľmi vzorná. Nedokážeme si vysvetliť, čo sa mohlo stať. Pohreb bude mať malý Jurko v stredu popoludní, „ povedal denníku starosta obce Antonín Melichar.

Chlapcov otec Juraj vraj dlho nemohol nájsť pravé šťastie, to sa mu podarilo, až keď spoznal Luciu a narodil sa im Jurko. Jurkovi rodičia sú zdrvení a skončili v starostlivosti psychológov. Okrem zosnulého synčeka má Lucia ešte dve ďalšie deti, ktoré si Juraj osvojil.

FOTOGALÉRIA: