Pocisková šokuje: Ostrihala sa a zmenila farbu! Dlhé hnedé vlasy sú minulosťou!

Nela Pocisková je posledné dni samé prekvapenie. Dvojnásobná mamička sa včera rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu – svoje dlhé hnedé vlasy si nielenže nechala výrazne skrátiť, ale ešte aj poriadne zosvetliť. To však spravila až po tom, ako všetkých svojich priaznivcov šokovala veľkou novinkou.

Multitalentovaná umelkyňa Nela Pocisková (29) je nielen fantastickou speváčkou a herečkou, no predovšetkým mamičkou dvoch detí. Aj keď sa kráska v posledných rokoch venovala najmä svojej rodine, pomaly, ale isto sa vracia na svetlá reflektorov.

Nela Pocisková bola svojho času jednou z najúspešnejších domácich umelkýň, pričom pôsobila nielen v televízii a na hudobných pódiách, ale aj na divadelnej scéne. Muzikálová herečka stretla v seriáli Búrlivé víno svojho životného partnera Filipa Tůmu (41), ktorému porodila takmer ročnú Lianku a syna Hektora (2,5).

Nelu Pociskovú poznáme ako usmievavú dlhovlasú brunetku, ktorá je už roky verná rovnakému účesu. Po vstupe do nového roku 2020 si ale televízna a spevácka hviezda zrejme povedala, že je konečne čas na zmenu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.