Rozhodnuté: Michael Jackson bol nechutný PEDOFIL, ktorý veľmi dobre vedel, že deťom ubližuje!

Kopanie do mŕtvoly

Tí, ktorí tvrdia, že je to odporné kopať do mŕtveho, by si mali uvedomiť, že ak je pravda, že oboch mužov zneužíval (a ja som o tom presvedčený), nie je možné mať s Jacksonom akýkoľvek súcit. On ho s malými deťmi tiež nemal. A že sa nemôže brániť? Páni nemôžu za to, že si plnú ťarchu jeho správania k nim uvedomili až po jeho smrti. Za to môže on. Keby im neubližoval, nič také sa dnes nedeje.

Nemôžu ani za to, že zomrel. A veľmi dobre vieme, ako dopadli tí, ktorí sa za jeho života ozvali: nevinu si zaplatil peniazmi. So svojimi miliónmi a najlepšími advokátmi by aj Wadea a Jamesa zadupal do zeme. Pre Michaela Jacksona nie je dôvod mať jediného súcitného slová a nikto nemá právo jeho obetiam čokoľvek vyčítať.

Mazanie songov

Rad géniov v histórii boli odporní parchanti, ktorých by verejnosť za ich správanie v súkromí odsúdila. Všeličo nepekného (aj keď nie v súvislosti s pedofíliou) sa hovorilo napríklad o Stevovi Jobsovi, o Charliem Chaplinovi a rade ďalších, ktorých svet obdivuje. Napriek tomu má doteraz ich tvorbu svet rád. Tiež si hneď nezačnem mazať pesničky Michaela Jacksona z mobilu, odmietam ale vypínať mozog vo chvíli, keď prídu na svet dôkazy o tom, že bol skutočný zvrhlík.

Vina matiek

A ďalšími vinníkmi sú matky detí. Chápem okúzlenie svetom Michaela Jacksona, čo ale nejde pochopiť, je to, že keď prišli prvé procesy ohľadom zneužívania, ďalej nechali svoje deti likvidovať vo spevákovej spálni. Čudujem sa, že po strašnom odhalení pravdy si obe ženy nehodili mašľu. Jackson v nich vyvolal pocit, že sú mu tiež blízke (aj keď mu išlo len o prístup k chlapcom), mohli mu akokoľvek veriť, ale kam sa podel zdravý materský inštinkt? Mali mu vysvetliť, že aj vzhľadom na jeho bezpečie a rečiam už s ním nebudú synovia tráviť čas osamote a už vôbec nie v noci. Lenže to neurobili. Po zhliadnutí zostáva horká pachuť v ústach. Ľutujem zničené životy obetí Michaela Jacksona a ich rodín. A to všetko len preto, aby si boháč ukojil svoje zvrhlé chúťky. Obhajovať to je rovnako odporné …

FOTOGALÉRIA: