Rozhodnuté: Michael Jackson bol nechutný PEDOFIL, ktorý veľmi dobre vedel, že deťom ubližuje!

Sám mám hudbu Jacksona rád a už v deväťdesiatych rokoch som pri vypuknutí škandálov Michaela obhajoval tým, že je jednoducho len veľké dieťa a že by nevinným drobcom nikdy neublížil. Lenže ruku na srdce: zdravý heterosexuálny (alebo i homosexuálny) muž jednoducho týždne v kuse s cudzím malým dieťaťom do postele nelezie. Ani nepovie jeho matke, že s ním musia žiť ďalší rok bez svojich rodičov. To urobí len ten, kto má v pláne celú tú dobu mladých chlapcov využiť.

Proti obom dnes už chlapom sa po prvom premietaní dokumentu zdvihla ohromná nenávisť zaslepených fanúšikov zosnulej hviezdy. Pýtajú sa, prečo roky mlčali, a pripadajú im nedôveryhodní už z toho dôvodu, že v devedesiatych rokoch ako mladiství pri procese s Michaelom odmietali, že by ich niekedy obťažoval. Mladší z nich to opakoval aj ako dospelý. Je ale hlúposť im niečo také vyčítať, že mnohým deťom to, že boli zneužívané, dôjde často až neskôr v dospelosti. Človek sa s tým musí zmieriť, vyrovnať sa so zážitkami, priznať si pravdu. A to často trvá dlhé roky. Ide o obete nielen sexuálneho obťažovania, ale aj neuveriteľné manipulácie, ktorú práve Michael podľa dokumentu zvládal majstrovsky. Chlapcov napríklad nabádal, aby neverili vlastným rodičom alebo ženám a do konca života udržali tajomstvo, ktoré ich tak zbližuje. Je logické, že vtedy ešte deti bránili muža, ktorého milovali, pretože im ukázal čarovný svet bohatstva, slávy a pozlátka. Mali pocit, že sú súčasťou niečoho väčšieho, že sú jedinými pravými priateľmi jednej z najslávnejších osobností sveta.

Súčasťou manipulácie tiež býva strašenie detí tým, že po vyzradení budú potrestané a páchateľovi, ktorého mávajú v obľube ostatní ľudia (ktorí ich vzťahu nerozumejú) veľmi škaredo ublíži. Ak niekoho z niečoho vinia, tak seba samotného, nie zneužívajúceho netvora.

Fanatici si myslia, že súd dvakrát Michaela Jacksona očistil, a tak sa ukázalo, že je nevinný. Haha.

Po prvé súdy v USA ako absolútny právnický laik považujem za paródiu na spravodlivosť, pretože stačí prísť s dobrou historkou, podkopať dôveryhodnosť svedkov, a keď máte prachy na najlepších manipulatívnych právnikov v krajine, vyhrá aj vrah vlastnej ženy (O. J. Simpson).

Článok pokračuje na ďalšej strane…