Rozhodnuté: Michael Jackson bol nechutný PEDOFIL, ktorý veľmi dobre vedel, že deťom ubližuje!

Primitívna porota

O vine totiž rozhoduje tribún ľudu, porota zložená z obyčajných smrteľníkov, často veľmi hlúpych, ktorí sa mnohokrát neriadia dôkazmi, ale emóciami. Jedna z porotkýň v Jacksonovom procese ho oslobodila preto, že sa jej nepáčilo, ako matka obete na porotcu luskla prstami. Taká ženská nepatrí tam, kde sa rozhoduje o osudoch ľudí a o spravodlivosti, ale do blázinca! Lusknutie prstami matky zneužívaného je asi oveľa vážnejší prehrešok než samotné zneužitie detičiek, že?

A za druhé, nezabúdajme, že Michael Jackson sa v jednom z obvinení vykúpil až desiatkami miliónov dolárov. Ak to už nemám popletené, bol to súd, v ktorom vystúpila aj gazdiná, ktorá potvrdila, že ho videla s deťmi niekoľkokrát nahého.

Pre mňa proste je jednoznačný vinník pohlavného zneužívania. Obidvaja aktéri v dokumente prejavujú všetky typické znaky zneužívaných detí. Museli by byť veľmi dobre naučení psychológmi a sexuológmi, aby takú rolu zvládli. Ale aj bez ich svedectva bolo dávno jasné, že Michael Jackson bol chorý človek, ktorého od doživotného väzenia zachránili len peniaze. Stačí si v dokumente vypočuť audiozáznamy. Jackson bol do chalanov bezhlavo zamilovaný a bez mihnutia oka ich balil. Takto sa dospelé dieťa nespráva, takto sa chová ten, kto má sklony k pedofílii.

Článok pokračuje na ďalšej strane…