Už nie je sama! Celeste ulovila nového frajera, je ním vraj známy hudobník!

Napriek pomerne nízkemu veku si toho speváčka Celeste Buckingham prežila celkom dosť. Okrem výborne rozbehnutej kariéry sa musela spamätávať z viacerých rozchodov, pričom ten posledný s podnikateľom Alešom Mlátilíkom mnohých poriadne zarazil. Pár mesiacov od bolestivého odlúčenia má ale kučeravá kráska randiť s niekým úplne iným.

Celeste Buckingham sa dostala z rozchodu s predošlým partnerom pomerne rýchlo a aktuálne má vraj randiť s novým priateľom.

Celeste bola v minulosti spájaná s niekoľkými známymi mužmi, medzi ktorých sa zaradil napríklad ex-superstarista Martin Harich, spevák Matěj Vávra či naposledy majiteľ vychyteného zľavového portálu Aleš Mlátilík.

Celeste Buckingham pôsobila po boku o 18 rokov staršieho Aleša Mlátilíka veľmi šťastne a o to väčší šok nastal, keď dvojica odrazu v máji ohlásila nečakaný rozchod. 24-ročná speváčka sa však z náhleho konca vzťahu rýchlo otriasla. Podľa informácii portálu Najky už vraj totiž pár mesiacov nie je sama. Čerstvou láskou speváčky má byť pritom opäť hudobník, ktorý hrá v známej a obľúbenej kapele.

Článok pokračuje na ďalšej strane.