Psychopat uniesol svoju „ideálnu“ ženu Nataschu a 8 rokov držal v TEJTO pivnici! FOTO

Nedokázal si nájsť partnerku, a tak si Wolfgang Priklopil (vtedy 35) zaumienil, že si ideálnu ženu vychová sám. Navonok usporiadaný elektrotechnik, vnútri šialený psychopat, sa v pondelok 2. marca 1998 odhodlal a vtedy 10-ročnú Nataschu Kampusch odvliekol z jej školy vo Viedni do vopred pripravenej pivnici v dome na vidieku. A začal sa písať zvrhlý príbeh jedného z najznámejších únosov, od ktorého uplynulo už 21 rokov.

Vtedy 10-ročná Natascha Kampusch sa zrovna vracala zo školy domov, v sekunde ale bolo všetko inak. Na dievčatko už čakal pomätený psychopat Wolfgang Priklopil, ktorý ju z Viedne uniesol do mestečka Strasshof an der Nordbahn na rakúskom vidieku.

Keď sa Natascha nevrátila v dohodnutý čas, na smrť vydesení rodičia zalarmovali políciu. Po dievčatku pátralo celé Rakúsko, ale márne. Priklopilov zvrátený plán nemal takmer žiadnu trhlinu, dokonca si vydal alibi na čas únose, pretože bezprostredne po ňom už ho vypočúvali kriminalisti.

V malom pivničnom priestore ju držal dlhých 8 rokov, neskôr ju občas púšťal von a nútil vykonávať domáce práce. A práve toho jedného dňa Natascha využila.

Článok pokračuje na ďalšej strane…