Brutálna zmena imidžu po rozchode: TINU s krátkymi blond vlasmi ste ešte nevideli!

Speváčku Tinu od začiatku jej kariéry evidujeme ako exotickú krásku, ohurujúcu hustou hrivou. Až na pár výstrelkov, kedy nosila úplne krátky účes či afro, vždy inklinovala k dlhým vlasom. Najnovšie sa ale zdá, že dvojnásobná mamička zatúžila po radikálnej zmene!

Jedna z najúspešnejších domácich speváčok sa odhodlala na výraznú premenu. Sympatická speváčka Tina, pre ktorú sú priam charakteristické havranie kučeravé vlasy, sa pred fanúšikmi ukázala so zmeneným účesom, ktorým mnohým nápadne pripomína hviezdu Jennifer Lopez.

O speváčke Martine Kmeťovej, známejšej ako Tine, bolo dlhšie obdobie ticho. Kráska totiž s príchodom detičiek odložila kariéru speváčky na druhú koľaj, avšak v lete nastal prelomový zlom. Krátko potom, ako jej manžel Separ oznámil rozchod, mamička sa o slovo prihlásila s novou skladbou Čo ak.

S novým mužom nový účes? Prednedávnom sa začalo šepkať o tom, že 36-ročná východniarka randí so svojím o osem rokov mladším kolegom Puertom. Netrvalo dlho a slovenská čokoládka sa na Instagrame ukázala s úplne novým imidžom, s akým sme ju doposiaľ ešte nevideli.

Článok pokračuje na ďalšej strane.