Cibulková vrátila úder: Cítila som sa ako v krčme tretej cenovej skupiny!

Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme. Stráca vláda zdravý rozum? Pýtala sa moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová (32) vo štvrtkovej relácii verejnoprávnej televízie Silná zostava.

Do štúdia si pozvala aj bývalú tenistku Dominiku Cibulkovú (31), ktorá sa v najťažšej fáze pandémie pred Slovákmi chválila ľúbeznými fotografiami z exotickej dovolenky. Dobrovoľne sa tak vystavila verejnej poprave, ktorá bola dopredu predurčená na neúspech.

Kým Slováci trpeli protipandemickými opatreniami, Dominika sa na sociálnej sieti chválila zábermi z luxusného rezortu. V relácií vysvetlila, že zahraničnú cestu mali naplánovanú už minulý rok, a zároveň nemalo ísť iba o oddych, keďže mala uvedený rezort aj spropagovať. Je tak zrejmé, že si rodinka užila dovolenku s výraznou zľavou, ak nie zadarmo.

Dominika po odvysielaní relácie obdržala od fanúšikov hromadu pozitívnych a podporujúcich správ, načo sa rozhodla sama na rozhovor v televízii zareagovať. Svojimi slovami sa najviac oprela do známej komičky Simony, ktorá sa zo štvorice prísediacich na adresu exšportovkyne asi najväčšmi nezdržala početných komentárov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.