Odovzdávanie Oscarov prebehlo bez moderátora! Kto si odniesol zlaté sošky?

Najväčšia filmová udalosť roka sa dočkala radikálnej zmeny!


Včera, 24. februára 2019 sa odovzdávali najprestížnejšie ocenenia vo filmovom svete. Nie jeden ostal zaskočený, keď si uvedomil že ceremóniu nemoderuje nikto.

Pôvodne mal 91. ročník veľkolepej udalosti moderovať herec a komik Kevin Hart, no tejto pocty sa vzdal, pretože musel čeliť obrovskej kritike verejnosti pre svoje hanlivé poznámky a komentáre na adresu homosexuálnej komunity.

Hoci organizátori oscarovej šou údajne veľmi chceli, aby svoje rozhodnutie zmenil, samotný Hart sa 9. januára v televíznej šou Good Morning America vyjadril, že oscarovú ceremóniu moderovať určite nebude.

Viacerí poprední činitelia z Americkej filmovej akadémie sa vraj obávajú, že priamy prenos bez moderátora, ktorý je pre divákov často najväčším lákadlom, bude pre slávnostný večer pohromou. Ako naposledy pred 30 rokmi, keď si tento experiment vyskúšali.

Prenos z odovzdávania Oscarov bez moderátora sa uskutočnil iba raz, pred spomínanými 30 rokmi, keď večer otváralo 11-minútové muzikálové číslo namiesto úvodného príhovoru hostiteľa.

Článok pokračuje na druhej strane.