Otec trikrát oplodnil svoju dcéru (11), dvakrát potratila: Najväčšie peklo ju ale iba čakalo

Zo spovede dnes 19-ročného dievčaťa behá mráz po chrbte! Prešla si hororovým peklom, vlastný otec ju od 6 do 13 rokov takmer denne znásilňoval. Trikrát s ním otehotnela, dvakrát potratila a tretíkrát chcel strašný otec jej bábätko zavraždiť!

Peklo, akým si prešla Shannon Clifton (19) z Anglicka, sa neodohráva v žiadnom hororovom filme. Písal sa rok 2006 a súd zveril vtedy 6-ročnú dievčinu do starostlivosti jej otca.

„Začalo to mlátením. Stávalo sa to tak často, že som to pokladala za normálnu vec, “ zverila sa Shannon webu thesun.co.uk. „Potom sa to stalo,“ dodala s tým, že strašný otec ju prvýkrát znásilnil toho istého roku.

Beštiálne správanie k malému dievčatku sa stupňovalo, muž sa s ňou dokonca presťahoval, aby známi nič nepoznali. Otec ju zneužíval aj niekoľkokrát za deň. „Začalo to byť ešte horšie. Dialo sa to predtým, než som odišla do školy.

Keď som sa vrátila, prišiel znovu, „rozpráva Shannon. Niekedy ju dokonca budil aj uprostred noci. A hoci si v škole všimli, že je celá posiata modrinami, uverili rozprávke o zranení pri hre so sesternicou. Čo jej vlastne otec spôsobuje, si Shannon uvedomila v 9 rokoch, keď sa v škole učili o sexe.

Článok pokračuje na ďalšej strane.