Šialená hra na YouTube, ktorá zabíja deti: Dobrovoľne sa uškrtilo už 250 školákov!

250 mŕtvych za 17 rokov. To je dosť mrazivá bilancia, ktorou sa bohužiaľ „pýši“ prapodivná hra, ktorá dlhodobo frčí najmä na YouTube. Jedná sa o zábavu mladých, ktorej cieľom je škrtiť sa do omdletia. Poslednou obeťou tejto hry je jedenásťročný chlapec.

Carson Bodkins († 11) z amerického Colorada bol obyčajný chlapec. Rovnako ako ostatným sa mu ale zapáčil fenomén zvaný „Choking challenge“ (škrtiaca výzva). Carson sa v podstate dobrovoľne uškrtil. O prípade informoval britský denník Mirror. Nešlo ale o klasickú samovraždu, chlapec iba zisťoval, čo jeho rovesníci po celom svete robia. Skúsil to a tento pokus sa mu stal osudným.

Rodičia v exkluzívnom rozhovore pre KOAA TV uviedli, že o tom, že by ich syn hral vyššie zmienenú hru, nemali ani potuchy. Carson vraj bol zrovna v izbe a balil si veci na výlet. Zo svojej izby ale nevychádzal, a to ani napriek tomu, že na neho volali rodičia. „Ubehlo desať minút a on stále nezišiel z izby dole,“ opísala prvé chvíle hrôzy Carsonová matka, ktorá svojho syna našla bezvládne ležať a potom s ním odišla do nemocnice, kde chlapec zomrel.

Článok pokračuje na ďalšej strane…