Váľal sa opitý pri odpadkových košoch! Takéto šokujúce informácie tvrdia susedia o Jurajovi Pomeje!

Stále sa zrejme nevyrovnal s tým, že ho opustila manželka Andrea Pomeje (30) a podľa všetkých dostupných informácií má stále bojovať s démonmi. Jiří Pomeje (53) sa síce pred časom rozhodol liečiť, hlavne alkohol a psychika mu dávali zabrať. Ľudia z okolia miesta, kde býva, totiž vyslovujú celkom šokujúce informácie!

Jiří Pomeje (53) sa musel pred pár mesiacmi odsťahovať, Andrea už podľa svojich slov nevládala jeho alkoholizmus. Dokonca ho kvôli nemu raz aj zmlátili schody! Bývalý dablér problém časom priznal a snažil sa s ním niečo robiť. Ako úspešne, to sa nevie. Poslednou dobou ale ako by dosť zišiel a ani správy zo susedstva nehovoria zrovna pozitívne.

Umelec býva v podnájme v 3 + 1, ktorý mu zariadil kamarát na život a na smrť Pavel Pásek, ktorý nad ním ale sám už pomaly láme palicu. Byt je blízko parku Šárka, takže pešo by sa za nejakých dvadsať minút dostal aj k bytu, ktorý obýva jeho manželka s dcérou v pražskom Břevnove. A práve z okolia domu, kde teraz Jirka zdržiava, chodia desivé informácie.

Článok pokračuje na ďalšej strane…