Zvrat v kauze Kuciak? Razia v luxusnej vile Kočnerovej ženy! Pozrite sa dovnútra…

V budovách kontroverzného slovenského podnikateľa Mariána Kočnera bolo od utorkového rána poriadne rušno. Prebiehajú v nich domové prehliadky. Maskovaní policajti s nimi majú plné ruky práce. Zásah súvisí s násilnou trestnou činnosťou a dosť možno teda s vraždou Jána Kuciaka.

S informáciou o domových prehliadkach prišla sama slovenská polícia. Oznámila ich verejnosti na svojom facebookovom profile. K poste priložila aj aktuálnu fotografiu a videozáznam strážcov zákona a niekoľkými osobami s rozmazanými tvárami. Podľa slovenských médií je na mieste aj sám Kočner, ktorý už dva mesiace zdržiava za mrežami väzobnej väznice.

„Dnes prebiehajú domové prehliadky viacerých priestorov u konkrétnej osoby v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou. Viac informácií nie je možné poskytnúť, „uviedla slovenská polícia na sociálnej sieti. Podľa webu Aktuality.sk sa zásah týka práve Mariána Kočnera.

Kočner sa podľa informácií televízie Markíza odmietol prehliadky zúčastniť. Sedel v jednom zo zaparkovaných áut, na sebe mal nepriestrelnú vestu a putá a strážili ho zakuklenci so samopalmi. Podľa Markízy sa však do domu asi na 10 minút pozrel, potom sa opäť vrátil do auta. Prehliadky pritom prebiehajú v Bernolákove aj Bratislave vrátane luxusného komplexu Five Star Residence.

Server Pluska.sk prišiel s informáciou, že zakuklenci vtrhli ešte pred obedom aj do luxusnej vily partnerky Mariana Kočnera v bratislavskej Kolibe. Karolína Kočnerová v nej má desiatky párov topánok a veľa značkového oblečenia. Manželia Kočner sa po prevalení kazy Technopol oficiálne rozviedli, ale zostali spolu naďalej ako partneri.

Článok pokračuje na ďalšej strane…