Po Rytmusovom útoku pokračuje v útoku na Daru aj jej EX Martin Homola: Ukňučaná Rolins sa má na čo tešiť!

Dara Rolins sa s Rytmusom rozišla už v januári. Rapper si obľúbenú speváčku postupne vymazal zo sociálnych sietí aj zo života, po rozchode to nie je nič neobvyklé.

Lenže Dara sa rozhodla, že na neho zabudnúť nechce. Naposledy ich skrachovanú veľkú lásku pripomenula zamilovanou fotkou, na ktorej je aj jej malá dcéra. To ale nenechalo chladným ocka Laury Matěja Homolu.

Kým Rytmus už žije novým vzťahom s Jasminou Alagič, Dara Rolins na neho stále spomína. Jej rokovania už ale niekomu môžu pripomínať aj hru na city. „Patrika mám aj po tom všetkom stále rada,“ uviedla včera speváčka pri dojemnej fotke na Instagramu. Celé Darine vyjadrenie nájdete TU:  http://skandalmagazin.sk/2018/10/08/posledny-odkaz-dary-krutemu-rytmusovi-mna-nevymazes/

Ako reagoval RYTMUS sa dočítate TU: http://maxky.sk/2018/10/08/sok-rytmus-agresivne-utoci-v-den-ich-vyrocia-na-darine-posledne-vyznanie-tuto-odpoved-dara-nerozdycha/

A vzhľadom k tomu, že na fotke sa nachádza aj dcéra Dary Rolins, je pochopiteľné, že to nenechalo chladným ani jej otca.

Článok pokračuje na ďalšej strane…