Z dcéry Karin Haydu vyrástla veľká kočka: Pozrite sa na tú neuveriteľnú podobu!

Moderátorka Karin Haydu (42), ktorá sa momentálne objavuje v divákmi mimoriadne obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome, je nielen televíznou stálicou, ale predovšetkým matkou.

Aj keď by sa mohlo zdať, že len samotná Karin nedávno prekročila prah tridsiadky, opak je pravdou a doma sa teší z krásnej dcéry Vanesy. A práve tá v týchto dňoch oslávila sladkých 16 rokov!  Pri pohľade na mladú slečnu nebudete veriť, ako vyrástla do krásy!

Z jedinej ratolesti dlhoročnej televíznej hviezdy rastie hotová modelka. Vaneska už totiž dávno nie je tým malým dievčatkom, ktoré si so slávnou maminou neraz rado zapózovalo pred objektívmi fotoaparátov.

Je tomu takmer 14 rokov, čo sa dcéra moderátorky a herečky Karin Haydu objavila ako 2,5-ročné dievčatko v reklame pre mobilného operátora. V tom čase si kučeravého anjelika zamilovalo celé Slovensko, avšak z rozkošného dieťatka postupom času vyrástla nádherná slečna. Vanesa práve v piatok 13. septembra oslávila neuveriteľných 16 rokov, pričom neustále rastie do krásy.

Článok pokračuje na ďalšej strane.