Potvrdené: Twiinska Daniela už tehotenstvo neutají. Prvé FOTO s bruškom!

Je tomu už zopár týždňov, čo sa vynorili prvé špekulácie o údajnom tehotenstve speváčky Daniely Nízlovej (33), ktorá tvorí pár s futbalistom Stanislavom Lobotkom (24). Krásna interpretka spočiatku informácie zatĺkala, avšak iba pred okamihom vyšla s pravdou von.

Je tehotná? Nie je tehotná? Presne tieto otázky si posledné týždne kládli všetci fanúšikovia speváckeho dua Twiins, nakoľko sa médiami širila informácia, že Daniela čaká bábätko s futbalistom Stanislavom Lobotkom. Dnes však už konečne poznáme odpoveď!

Veronika a Daniela Nízlové sú na slovenskej hudobnej scéne od útleho veku a fanúšikom doslova vyrastali pred očami. Sympatické sestry však už dávno nie sú malými dievčatkami, pričom v poslednom období vydávali jednu skladbu za druhou. Ako sa však zdá, tomu je nateraz koniec, nakoľko dvojičky ohlásili po 23. rokoch ukončenie svojej spoločnej speváckej kariéry. Pre slovenské média Daniela prezradila, že…

„Áno, je to pravda, čakáme bábätko. Máme obrovskú radosť,” povedala Daniela. Twiinska má vcelku bezproblémové tehotenstvo a doslova žiari. Pôrod ju čaká už v januári a brunetka pomaly, ale isto myslí na budúcnosť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.