Nudná alebo šmrncovná? Ako to má prezidentka Zuzana Čaputová s módou: FOTO

Slovenskom v posledných dňoch otriasa politická scéna. Občania si zvolili pôvabnú prezidentku Zuzanu Čaputovú (45). Ide o historický moment, pretože sa Čaputová pridala k hŕstke žien, ktoré sa postavili do čela európskeho štátu. Slovenská prezidentka je nielen úspešná, ale tiež krásna a charizmatická žena, ktorá má vkus.

Zuzanu Čaputovú teraz ospevujú médiá naprieč krajinami a Slovensko sa právom pýši jednou z najkrajších prezidentiek. Čaputová, napriek tomu, že sa dostala do vrcholnej politiky Slovenska, neprestáva byť matkou svojich dvoch dcér a ženou, ku ktorej neodmysliteľne patrí vkusná a reprezentatívna móda. Pozreli sme sa preto, ako je na tom slovenské prezidentka s obliekaním.

Čaputová si je vedomá svojej ženskosti a nebojí sa ju ukazovať. Vsádza na eleganciu, ktorá jej pristane najviac. Väčšinou volí šaty alebo sukne a nebojí sa vyšších podpätkov. Nevylučujeme, že vyzerá krásne aj v športovom oblečení, ale biznis kostýmy jej padnú ako uliate. Po zhliadnutí fotografií z rôznych eventov sa neubránime dojmu, že jej štýl je podobný štýlu vojvodkyne z Cambridge Kate Middleton. Občianska aktivistka Čaputová sa vyžíva v kvalitných materiáloch a strihoch, ktoré obopínajú jej ženské krivky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.