Seriál Iveta spustil lavínu reakcií: Toto asi nikto nečakal!

V hlavnom vysielacom čase počas nedeľného večera odštartovala televízia JOJ osemdielny seriál Iveta. Úvod do príbehu o východniarke z veriacej rodiny, ktorá sa omylom ocitne v bratislavskom bordeli, Slovákov očaril. Na sociálnej sieti nešetria chválou a slovami nadšenia.

Iveta je názov nového seriálu z pera famózneho českého režiséra Jana Hřebejka so skvelým hereckým obsadením. Časť deja je situovaná na východe Slovenska, ktorý tvorcovia nevykreslili príliš ružovo. Dalo by sa preto očakávať, že sa národ rozdelí na dva proti sebe bojujúce tábory – no nestalo sa tak.

Jojkársky seriál Iveta s Alžbetou Ferencovou v hlavnej úlohe odštartoval svoj prvý z ôsmich dielov. Niet sa teda čomu čudovať, že skvelý dej a výborné herecké obsadenie nadchli slovenských divákov.

Ústrednou postavou jojkárskej novinky je krásna, sebavedomá a drzá polo-Rómka pochádzajúca z Trebišova, kde žije so svojou silne veriacou mamou. Teda až do momentu, kým neodíde do Bratislavy a nevymení školu za drsný modelingový svet.

Článok pokračuje na ďalšej strane.