Seriál Iveta spustil lavínu reakcií: Toto asi nikto nečakal!

TV JOJ divákom sľubovala osem dielov nefalšovanej zábavy. A zdá sa, že silné slová naplnila. Na základe reakcií, ktoré zasypali Facebook po odvysielaní prvých dvoch častí, je jasné, že Iveta v ľuďoch vzbudila mimoriadne pozitívne dojmy. A to dokonca i u východniarov, ktorí by určité situácie mohli vnímať ako zhadzovanie svojho kraja.

Herecké obsadenie na čele s hlavnou hrdinkou Alžbetou Ferencovou diváci skutočne ocenili. ,,Najlepší seriál. Iveta je veľký talent, klobúk dole,“ znie názor Natálie. Trefou do čierneho však boli určite aj Zuzana Mauréry, Daniel Fischer, Natália Germani či Milan Ondrík.

,,Super to bolo. Perfektný seriál, dobré obsadenie hercov, toto naozaj vyšlo,“ myslí si Nikola. A tým, ktorým sa vykreslenie Trebišova nepáčilo, poslali niektorí rodáci odkaz: ,,Neviem, čo sa tu všetci zlostíte, aspoň konečne ukázali, jak to v Trebišove a na východe funguje. Za mňa TOP seriál,“ skonštatoval Erik. ,,Trebišovčania, berme to s nadhľadom. A pripájam pár fotiek. Toto je skutočný Trebišov,“ napísala Jana.

Za pár hodín sa pri príspevku o Ivete nazbieralo množstvo komentárov, z ktorých je jasné, že seriál Slovákom ulahodil po všetkých stránkach!