Vieme, kto mučil jedenásťročné dievča: Prvé slová malej tyranky a násilníčky!

Celým Slovenskom ale už aj Českom otriasava otrasný prípad šikanovania z Miloslavova blízko Bratislavy. Partička násťročných agresorov tam napadla jedenásťročné dievča, násilím ju opili, zmlátili a vyzliekli donaha, pričom všetko natáčali na video.

Na ňom najčastejšie ubližuje mladé dievča, ktoré sa teraz za svoj čin ospravedlňuje na sociálnych sieťach. Vraj bola opitá…

Mladých násilníkov vo veku od 14 do 16 rokov usvedčilo video, ktoré sami natočili, keď brutálne šikanovali jedenásťročné dievča. Na záberoch je napríklad vidieť, ako jedna agresorka násilím liala do svojej obete alkohol, škrtila ju a niekoľkokrát aj udrela.

Iný chlapec potom dievča bil do tváre a kopal do brucha. Tretia z partie mladučkú obeť ťahala za vlasy.

Ľudia z Miloslavova, kde k incidentu došlo, násilníkov ihneď spoznali. Najmä potom agresorku, ktorej matka pracuje podľa TV Markíza u polície. Akonáhle sa video začalo šíriť sociálnymi sieťami a ľudia sa začali búriť, teenagerka si ihneď vymazala všetky príspevky na Instagrame a zablokovala účet. Nakoniec ale predsa len cez iný účet, ktorý jej údajne patrí, prehovorila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.