Slovensko pozná svoju novú MISS: Toto je naša KRÁĽOVNÁ KRÁSY 2020!

Finále Miss Slovensko 2020 netrpezlivo očakávali tisícky fanúšikov. Uskutočniť sa malo už pred niekoľkými mesiacmi, napokon sa galavečer presunul až na polovicu augusta. No a aj napriek niekoľkým komplikáciám, ktoré sa postupne nabaľovali až do včerajška…

Pandémia spôsobila, že sa tento rok uskutočnila súťaž krásy Miss Slovensko za veľmi špecifických podmienok. 12 mladých dievčat sa na pódiu prezentovalo bez prítomnosti publika – víťazka 25. ročníka tak bola korunovaná inak ako všetky jej predchodkyne.

Priamy prenos Miss Slovensko mala pôvodne televízia Joj odvysielať už v apríli. Ešte stále pretrvávajúca pandémia však zasiahla aj súťaž krásy, ktorá sa napokon presunula na včerajší večer.

Do poslednej chvíle vládlo napätie, v akej forme sa vlastne finálový večer uskutoční. Priamy prenos bol napokon netradičný.

,,Do poslednej chvíle sme verili, že sa situácia zlepší. Preventívne sme nechali celý štáb a všetky finalistky dvakrát testovať. Je mi to skutočne veľmi ľúto, ale z preventívnych dôvodov proti ochoreniu COVID-19 sme museli rozhodnúť, že finále sa bude napokon konať bez účasti našich partnerov, divákov, hostí i novinárov v sále,“ uviedol riaditeľ súťaže Miss Slovensko 2020 Michael Kováčik.

Článok pokračuje na ďalšej strane.