Štefan Harabin sa objavil na Lučanského pohrebe bez rúška aj testu: Teraz prezradil, ako sa mu to podarilo!

S nebohým Milanom Lučanským sa do jeho rodnej Štrby prišli rozlúčiť stovky ľudí. Nechýbali medzi nimi aj niektorí politici, napríklad Robert Kaliňák. Objavil sa tam aj bývalý sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin, ktorý od začiatku pandémie spochybňuje koronavírus, vyzýva na nenosenie rúšok a nedodržiava vládne nariadenia.

Známy popierač pandémie Štefan Harabin sa zúčastnil pohrebu Milana Lučanského bez rúška. Podľa vlastných slov nemal ani negatívny výsledok testu, aj keď Úrad verejného zdravotníctva udelil podmienku, na základe ktorej sa mohli pohrebu zúčastniť len osoby, ktoré majú potvrdenie o negatívnom PCR teste.

Ten nemohol byť starší ako 12 hodín. Podľa informácií prítomných médií pri vstupe do Lučanského rodnej Štrby kontrolovali testy hliadky polície. Pohrebu sa zúčastnil aj bývalý minister vnútra Robert Kaliňák, ktorý práve tieto hliadky kritizoval.

Na pohrebe Milana Lučanského sa pohybovalo niekoľko ľudí bez nasadeného rúška. Televízne reportáže z poslednej rozlúčky generála prekvapili mnohých zodpovedných občanov. Medzi tými, ktorí nemali rúško, bol aj Štefan Harabin.

Ten dokonca priznal, že nemal ani negatívny test, čo sa pohrebe vyžadovalo. Ako sa mu podarilo obísť tieto nariadenia? Ku všetkému sa vyjadril deň po pohrebe.

Článok pokračuje na ďalšej strane.