Mirka (†2) obaril päťročný brat v sprche: Skúsenému záchranárovi na prípade niečo nesedí

Tragédia sa stala v stredu v Slovenskej dedine Pečeňady na západe Slovenska. Dvojročný Mireček sa hral na záhrade, keď náhle spadol na štrk a poranil si nohu. Jeho starší brat (5) mu údajne chcel zranenia umyť, voda však bola príliš horúca. Chlapec utrpel popáleniny na 70% tela a lekári mu už nedokázali pomôcť.

Martin (34) v Slovenskej dedine Pečeňady vychováva so svojou manželkou Zuzanou (37) päť detí. Dom navyše zdieľajú so svojou známou Luciou, ktorá má tri ratolesti.

V stredu bola Lucia so Zuzanou mimo domova a všetkých osem detí mal na starosti Martin. Deti sa hrali na dvore a Martin bol vo vnútri domu, keď došlo k tragédii.

„Ja som sedel na gauči a malý šiel von. Mirek spadol, bol špinavý, tak ho išiel jeho starší brat umyť, „ povedal Martin pre Nový Čas.

„Pustil vodu a bola tak horúca, že ho obaril. Máme plynový bojler a tá voda mala šesťdesiat stupňov. On si asi neuvedomil, keď ho išiel umyť, že tečie vrelá voda. Keď chlapec ležal na posteli, prišla mi to dcéra povedať, počúvaj, ocko, Mirek je celý červený. Keď som sa na neho pozrel, videl som, že je celý červený a že mu zlieza koža, „ dodal Martin.

Článok pokračuje na ďalšej strane.