ŠOK: Farmársky pár ohlásil KONIEC! TOTO je dôvod a otvorená spoveď o ROZCHODE!

Reality šou Farma 12 spoznala svojho víťaza ešte začiatkom decembra, kedy si výhru vo výške 75 000 € odniesla z arény Xénia Gregušová. Tesne pred finále však z hry vypadol kontroverzný súťažiaci Erik Zahorjan, ktorý označil za svoje víťazstvo vzťah so Sárou Adamčíkovou.

Sára Adamčíková (21) sa na Farmu 12 s podtitulom mesto vs. dedina najprv dostala ako dedinčanka. Erik Zahorjan (27) zase ako zarytý mešťan, ktorý chcel všetkých dedinčanov okamžite vyradiť. Nakoniec sa ich cesty spojili, podobne, ako sa spájajú cesty medzi slovenskými mestami a dedinami.

Títo dvaja holúbkovia si na Farme  niekoľko týždňov užívali vzájomnú blízkosť, ktorú zakončili pohlavným stykom priamo pred televíznymi kamerami. A odvtedy takto šantili takmer každú jednu časť Farmy.

Fanúšikovia vyjadrovali páru mimoriadnu podporu, pričom práve krásna fitnesska mala temperamentného Erika meniť k lepšiemu. Aj keď sa spočiatku zdalo, že lásku dvojice nemôže narušiť vzájomná diaľka či iné vplyvy, napokon sa ich cesty predsa len rozišli. Informáciu potvrdil na sociálnej sieti práve mladý Prešovčan, ktorý už dlhšie obdobie neskrýva smútok.

Článok pokračuje na ďalšej strane.