Plánovaný protest naberá na obrátkach: Dôležitá výstraha Krčméryho!

Profesor Vladimír Krčméry spolu s ministrom vnútra Romanom Mikulcom upozorňujú na škody, ktoré môžu priniesť demonštranti zajtrajšieho protestu proti vládnym a epidemiologickým nariadeniam a samotnému premiérovi Igorovi Matovičovi.

Profesor Vladimír Krčméry intenzívne sleduje vývoj epidemiologickej situácie na Slovensku, pričom sa na neho obracia široká verejnosť s mnohými otázkami. Práve on sa považuje za najpovolanejšieho upokojiť zmätok v informáciách o koronavíruse, keďže na vlastnej koži zažil pandémiu SARS či MERS.

Minister obrany Jaroslav Naď i minister vnútra Roman Mikulec na čele s premiérom upozorňujú občanov, aby zvážili svoju účasť na nelegálnom proteste, ktorý sa má konať počas núdzového stavu. Ľudia z mnohých krajov Slovenska sa však aj napriek upozorneniam plánujú stretnúť 17. novembra v centre Bratislavy.

Apelovať na Slovákov sa napokon rozhodol aj odborník na tropickú medicínu Vladimír Krčméry, ktorý vníma vlnu nesúhlasu so zavedenými opatreniami v boji proti koronavírusu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.