Chcete mať dokonalý život? Milionár Andy si hľadá ženu, má ale podmienky! Spĺňate ich?

Anglický podnikateľ Andy Scott (41) je sám a rozhodne to tak nechce nechať. Andy má našťastie pomerne presnú predstavu, aké kritériá by mala jeho vysnívaná žena spĺňať. Otázka ale je, či taká vôbec existuje …

Ani imanie v hodnote zhruba trištvrte miliardy Andymu Scottovi z Anglicka ku šťastiu nestačí. Britský multimilionár sa vraj cíti osamelo a chýba mu vedľa seba osudová žena. Jeho posledný vážny vzťah skončil zhruba pred dvoma rokmi. Andy sa rozhodol súčasný stav zmeniť, a preto vyhlásil konkurz na novú priateľku.

Štyridsiatnik zverejnil zoznam kritérií, ktoré musí jeho priateľka spĺňať. Ako sa môžete sami presvedčiť, sitom rozhodne len tak nejaká baba odvedľa neprejde.

Osamelý podnikateľ Andy Scott (41) z Portsmouthu, ktorého majetok sa odhaduje na 25 miliónov libier (približne 30 miliónov eur), hľadá vhodnú kandidátku na sobáš. Andy pátra po žene, ktorá by s ním plachtila po Stredozemnom mori v lete a každú zimu by trávili na lyžovačke v Alpách. Má ale podmienky. Aké? Pokračujte na ďalšej strane.

Článok pokračuje na ďalšej strane.