Evelyn vyrazila fanúšikom dych: Odhodila šaty a ukázala poriadne BOMBY!

Komička, herečka a moderátorka Evelyn, ktorá len pred pár týždňami ukončila natáčanie jedenástej série reality šou Farma, ušla pred slovenskou zimou a momentálne si užíva slnečné lúče v ďalekej Brazílii. A práve vďaka nej je tam aktuálne pekelne horúco!

Už pred niekoľkými týždňami si fanúšikovia prostorekej blondíky všimli, že rapídnejšie schudla, odvážnejšie sa oblieka a nehanbí sa čoraz častejšie ukazovať viac a viac kože.

bol by preto hriech, keby si svoje telo prísne strážila pod oblečením, a to najmä v čase, keď ho môže hrdo vystaviť v plavkách. Moderátorka Farmy si totiž vyrazila do Brazílie, kde na pláži všetkým prítomným ukázala, aké se*xy dievčatá máme na Slovensku!

Evelyn si po náročnom roku, kedy absolvovala niekoľko mesačné pracovné povinnosti v rámci jedenástej série Farmy či rôzne vzťahové peripetie, zbalila kurfe a odišla do ďalekej Brazílie, kde miestnych mužov oslňuje svojím se*epílom. A že ho má blondínka doslova na rozdávanie potvrdila novou snímkou v poriadne originálnych červených plavkách… alebo bodíčku? Nech je ako chce, Evelyn vytasila zbrane najväčšieho kalibru!

Článok pokračuje na ďalšej strane.