Vstup do ČÍNSKEHO ROKA 2019: Kto bude mať bábätko a kto príde o prácu?

Čínsky rok 2019 začína oficiálne 5. februára 2019 a potrvá až do 24. januára 2020. Čínsky rok v znamení Prasaťa predpovedá viacmenej šťastný a bohatý rok takmer pre všetky znamenia zverokruhu. Prasa je totiž pozitívne a aktívne znamenie zverokruhu, a tak na seba v roku 2019 pritiahne úspech takmer v každej oblasti života.

Ale všetci zrodenci by si mali dávať dobrý pozor na premyslenosť jednotlivých krokov v osobnom i pracovnom živote. Riskantné kroky v roku 2019 nebudú tak úspešné ako práve dobre premyslené akcie. Čo čaká jednotlivé znamenia v roku prasaťa?

BARAN (21. 3. – 20. 4.) Barani, v roku Prasaťa bude váš citový život spokojný, partner si vás bude vážiť a váš vzťah bude pravdepodobne veľmi happy. Pozor na prebieravosť a nevery, toto je pre tento rok tabu. Dosiahnete väčšej stability vďaka bohatstvu a skúsenostiam, ktoré ste od svojho narodenia nazbierali. Budete sa snažiť o spoluprácu s okolím a zameriate sa na verejné vzťahy a na to, ako vás vnímajú iní ľudia. Občas sa pozrite do zrkadla.

Článok pokračuje na ďalšej strane…