Jasmina konečne ukázala tváričku malého Sanela: Celý Rytmus, jasajú fanúšikovia

Moderátorka s balkánskymi koreňmi Jasmina Alagičová (30) a jej manžel, známy rapper Patrik Vrbovský (43) alias Rytmus, úzkostlivo strážia tváričku svojho prvorodeného synčeka Sanela (5 mesiacov) pred verejnosťou. Na sociálnych sieťach nenájdete jedinú fotku, kde by bol ich poklad poriadne vidieť. Alebo to tak v skutočnosti nie je …?

Hoci sa na sociálnych sieťach neustále chváli svojou rodinnou idylkou a luxusným štýlom života, dlhú dobu exotická kráska Jasmina Alagičová odmietala ukázať, ako jej vymodlený synáčik Sanel vlastne vyzerá. Bývalá modelka sa dokonca nechala počuť, že si na tváričku syna najskôr musela zvykať:

„Bude to znieť hrozne, ale on bol skoro ako také zvieratko. Trochu mi pripomínal opičku, navyše bol strašne chlpatý … “ opisovala v Show Jana Krausa (66). Namiesto vlastného potomka tak zdieľala na internete zábery so svojím synovcom.

Jej muž Rytmus bol oproti nej oveľa zhovorčivejší, zábery svojho chlapčeka zdieľal omnoho častejšie, využíval však vodotlačové fotky k pomerne odsúdeniahodnej sebepropagácii: Cez tvár maličkého Sanela vždy umiestnil „vodoznak“ s reklamou na svoj koncert. Ako teda ich „opička“ v skutočnosti vyzerá, bolo dlho zahalené tajomstvom, a priaznivci tejto dvojice sa mohli len dohadovať – ako Jasmina, akoby omylom, zdieľala momentku s dieťaťom v ich spálni či snáď obývačke.

Článok pokračuje na ďalšej strane.