Neverili im, predsa to dokázali: Číňania otvorili novú nemocnicu za 48 hodín! Takto vyzerá!

Rok 2020 sa pre Čínu nezačína príliš priaznivo. Pred niekoľkými týždňami sa v nej totiž začal šíriť nebezpečný koronavírus, ktorým je z hodiny na hodinu infikovaných stále viac a viac pacientov. Aktuálne však už pracuje na nevyhnutných opatreniach, píše BGR.

To je neuveriteľné! Prvá špecializovaná nemocnica v Číne, v ktorej sa budú liečiť pacienti nakazení koronavírusom, je už „na svete“. Informovali o tom anglické noviny Metro s tým, že nová nemocnica má 1 000 lôžok. Otvorila sa v meste Huanggang, ktoré je neďaleko Wu-chan, kde sa začala epidémia choroby.

Čína ma prvú nemocnicu špecializovanú na zákerný koronavírus, ktorý aktuálne vo svete pôsobí obrovský rozruch. Robotníkom trvalo iba dva dni, aby prázdne priestory budovy premenili na plnohodnotné nemocničné zariadenie s približne tisíc lôžkami. Informujú svetové médiá.

Novootvorená nemocnica s názvom Dabie Mountain sa nachádza v meste Huanggang neďaleko epidémiou postihnutého Wu-chanu. Na vybavení zdravotného strediska, ktoré sa špecializuje na boj proti koronavírusu, pracovalo nepretržite celých 48 hodín viac ako 500 stavebných robotníkov. Informoval zahraničný portál LADbible. A ako vyzerá? Pokračujte v čítaní…

Článok pokračuje na ďalšej strane.