Neverili im, predsa to dokázali: Číňania otvorili novú nemocnicu za 48 hodín! Takto vyzerá!

Úrady mesta Huanggang uviedli, že práce boli dokončené tak rýchlo vďaka spoločnému úsiliu stavebného personálu, polovojenských policajných dôstojníkov a verejnoprospešných spoločností.

Nová budova sa nachádza v okrese Huangzhou v meste Huanggang a pôvodne mala pôsobiť ako úplne nová pobočka centrálnej nemocnice Huanggang, až kým sa neobjavia nové problémy, ktoré túto potrebu nahradia. Podľa miestnej vlády bolo pôvodne plánované otvorenie v máji. Informoval o tom portál LADbible s tým, že mesto má 7,5 milióna obyvateľov. K zastaveniu autobusovej aj železničnej dopravy pristúpilo minulý štvrtok, teda v ten istý deň ako Wu-chan.

Ešte ambicióznejší stavebný projekt sa pripravuje v samotnom meste Wu-chan, kde úrady stanovili pondelok ako konečný termín pre ďalšiu veľkú nemocnicu v meste.

Štyri nemocnice sa stavajú vo veľmi rýchlom čase, pričom využívajú aj prefabrikované budovy. Snímky zo stavby nemocnice vo Wu-chan, ktorá sa stavia od základov, dokazujú, že aj tu robotníci napredujú obrovskou rýchlosťou.

VIDEO: