Ewa Farna sa chváli krásnym synom: Konečne ukázala Arturovu tvár

Speváčka Ewa Farna (26) vzala malého syna Artura (má 3 mesiace) na vystúpenie do juhočeského Protivína. Maličký je veľmi pekný a nečudujem sa, že ho populárna speváčka strážia ako oko v hlave. A musíme uznať, že je pôvabnej mamičke tiež veľmi podobný.

Speváčka Ewa Farna (26) juhočeskému Protivínu ukázala, že má naozaj krásneho syna. V posledný augustový deň koncertovala na juhu Čiech a Artura vzala so sebou. A vznikli fotky, ako sa s ním po boku manžela Martina Chobota (30) prechádza po tamojších uliciach.

Na dôkaz, že berie materstvo vážne a nespolieha sa len na pestúnku, vzala Artura už na skorší koncert v Poľsku. Opatrovateľka ale samozrejme prišla aj so slávnou rodinkou, aby sa mal o Artura počas vystúpenia kto postarať. Po koncerte aj s oteckom Martinom chobotom vyrazili do reštaurácie.

Tam sa ale príliš dlho nezdržali, pretože materské a ďalšie pracovné povinnosti na seba čakať nenechajú. Po ceste späť k luxusnému SUV, ktorým odišli späť do pražskej vily, si Ewa niesla Artura v náručí. Je navýsosť jasné, že prežíva najšťastnejšie životné obdobie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.