KONIEC farmárskej lásky?! Rado a Kika sa vraj rozišli: Dôvod vás dorazí!

Kristi Dali a Radovan Dulin sa na seba na Farme zahľadeli tak veľmi, že spálili mosty za minulosťou. Zdá sa ale, že ich láska nemala dlhé trvanie a záletník z Popradu sa má už údajne pozerať po inej.

Keď sa zasnúbený východniar Rado Dulin objavil na Farme a po vášnivých začiatkoch s Mirkou Csorbovou napokon skončil s Kristínou Lengyelovou – či takzvanou Kristi Dali – nikto tomu nedával dlhé trvanie.

Silikónová princezná však zostala pri svojom vyvolenom aj potom, ako sa dozvedela, že okradol svoje bývalé o obrovské sumy peňazí či ako na ne dodatočne ešte aj nadáva a očierňuje ich pred celým Slovenskom. Obaja sa tvárili zamilovane ešte aj po skončení reality šou. Dnes má byť však všetko opäť inak.

Okrem lásky ich spájal aj spoločný biznis, ktorý rozbehli v oblasti módy ako aj zdravej výživy. Rado sa zas rozhodol zmeniť svoju vizáž a nechal si ostrihať a prefarbiť vlasy, pričom sa pravidelne prezentuje aj zábermi z holičstva či v módnom oblečení. Nevedno, či mu sláva až tak zdvihla hrebienok, no podľa informácií Plusky sa má údajne stretávať s inou ženou, zatiaľ čo Kika ho čaká doma.

Článok pokračuje na ďalšej strane.