Zuzana Mauréry, ako ju nepoznáte: Odhodila nohavičky a predviedla poriadnu dračicu!

Prestížna soška OTO (Osobnosť televíznej obrazovky) skončila v rámci kategórie Herečka roka rozhodne v tých správnych rukách. Zuzana Mauréry je totiž špičkou vo svojom obore, čo aktuálne dokazuje vo viacerých slovenských seriáloch, kde sa nebráni ani pikantnejším scénam.

Zuzana Mauréry je stálicou televíznych obrazoviek, ale aj divadelných dosiek. Talentovaná herečka je medzi divákmi populárna, a tak niet divu, že sa jej meno vyskytuje vo všetkých väčších formátoch.

Kým v Markíze ju vídame ako vtipnú riaditeľku školy Tamaru Bobulovú, v konkurenčnej televízii JOJ hviezdi ako hrobárka Júlia Horváthová či prefíkaná ministerka vnútra Jana Balogová. Zuzana Mauéry je ženou mnohých tvárí, pričom s každou svojou rolou sa vžije na sto percent.

Jana Balogová prezývaná Kosatka vystupuje v seriáli Za sklom 3 ako ministerka vnútra, ktorá je už dlhodobo prepojená s mafiou. Podniká rôzne kšefty s podsvetím a potrpí si na luxus a peniaze. Pozná správnych ľudí, z ktorých vždy dokáže vytiahnuť, čo potrebuje. ,,Pre mňa je tu česť participovať, keďže väčšinou hrám sympatické mamičky a toto je veľká žena. Som vďačná za túto inú polohu,“ prezradila Mauréry.

Článok pokračuje na ďalšej strane.