Oliver z Oteckov konečne ukázal tú “pravú”: TOTO je žena jeho života!

Oliver Oswald aktuálne patrí k najpopulárnejším hercom mladej generácie. Mladú umelec si popularitu získal vďaka markizáckym Oteckom, boduje aj ako youtuber. V stredu večer sa objavil na premiére filmu Dolittle, kam však tentokrát neprišiel v spoločnosti kamarátov. Na premiéru vzal tú najdôležitejšiu ženu vo svojom živote.

19-ročný herec Oliver Oswald sa na nedostatok pozornosti rozhodne sťažovať nemôže. Jeho nedávna účasť na premiére filmu Dolittle sa taktiež nezaobišla bez prítomnosti paparazzi fotografov, ktorí hviezdu Oteckov zachytili po boku šarmantnej dámy.

Oliverova sláva v uplynulom roku stúpla do výšin, keďže talentovaný mladík je súčasťou najsledovanejšieho rodinného seriálu súčasnosti. Teenager Luky z markizáckych Oteckov ale popri rozbehnutom pracovnom kolotoči stíha absolvovať aj spoločenské aktivity – nedávno sa napríklad objavil v bratislavskom kine.

Sympatický televízny hrdina mal na návštevu kina výnimočný dôvod, keďže prepožičal hlas jednej z postáv. Pri vzácnej príležitosti preto zvolil spoločnosť ženy, s ktorou sa síce pred objektívy fotoaparátov príliš často nestavia, no napriek tomu ide o jednu z najdôležitejších osôb v jeho živote.

Článok pokračuje na ďalšej strane.