Oliver z Oteckov konečne ukázal tú “pravú”: TOTO je žena jeho života!

Reč je o jeho mamine, ktorá sa na podobných akciách doteraz často neobjavovala. Oliver aj napriek mladému veku pracuje ako starší herci, okrem účinkovaniu v televízii sa ale musí venovať aj štúdiu.

A keď do toho príde nakrúcanie videí na youtube, moderovanie či ponuka na dabovanie, má toho naozaj viac než dosť a musí sa poriadne obracať. Mimochodom, pozvánka na film Dolittle taktiež nebola náhodou. Luky z Oteckov tam prepožičal hlas jednej z postáv.

Ako sme už spomínali, mamina s ním na akcie chodiť nezvykne, preto sme sa ho spýtali, prečo tentokrát urobili výnimku. „Keďže mám málo voľného času, tak sa musím priznať, že veľa času s maminou v kine netrávim. Keď mi to však možnosti dovolia, veľmi rád vezmem maminu alebo ocina na večeru, len tak na prechádzku alebo práve do kina,” vysvetlil nám a dodal, že čas strávený s rodinou je pre neho na nezaplatenie.

A ako pani Oswaldová reagovala na to, keď konečne nastal ten výnimočný moment a počula Oliverov hlas priamo v kinosále? „Na premiére som videl, aká bola na mňa pyšná, keď počula hlas svojho syna na veľkom plátne v kine. A keď sú moji rodičia hrdí a šťastní, som aj ja,” dodal spokojne mladý talent, z ktorého musia mať jeho príbuzní naozaj veľkú radosť.

FOTOGALÉRIA: