Smutná správa! Náhle zomrela obľúbená moderátorka: Všetkým tajila vážnu chorobu!

Stanislava Lekešová (63) bola známou českou moderátorkou, pričom ju slovenskí diváci mohli poznať z relácie Sama doma. Pracovala však aj ako programová hlásateľka Českej televízie.

Správa o tom, že moderátorka relácie Sama doma Stanislava Lekešová († 63) už nie je medzi živými, šokovala nielen verejnosť, ale nepríjemne prekvapila aj niektorých jej blízkych! Niekdajšia hlásateľka totiž svoju zákernú chorobu do poslednej chvíle tajila!

Lekešová si nerada sťažovala, naopak svojím krásnym úsmevom robila radosť aj ostatným. Dokonca aj potom, čo si vypočula z úst lekárov zdrvujúcu diagnózu – trpela totiž agresívnou rakovinou. O zhubnom bujnení ale povedala len veľmi málo najbližším a väčšine známych všetko tajila až do poslednej chvíle – teda do svojej smrti 26. decembra.

Informáciu o úmrtí obľúbenej tváre našich susedov priniesol Český rozhlas. ,,Stáňo, budeš nám chýbať,“ napísali kolegovia na sociálnej sieti.

Televízna osobnosť sa ako vyštudovaná právnička dostala do československej televízie v roku 1985. Jej hlas mohli poslucháči počuť v rádiu, no zároveň moderovala relácie Host do domu či Blízká setkání. Dokonca aj vo chvíli, keď jej bola diagnostikovaná vážna choroba, nepoľavila z pracovného programu. Bola odhodlaná bojovať do poslednej chvíle.

FOTOGALÉRIA: