Smutná správa! Náhle zomrela obľúbená moderátorka: Všetkým tajila vážnu chorobu!

Po ťažkej chorobe vo štvrtok 26. decembra zomrela populárna televízna a rozhlasová moderátorka. Diváci si ju obľúbili nielen ako programovú hlásateľku Českej televízie, ale aj ako tvár relácii Sama doma.

Na verejnosť sa dostala smutná správa o náhlom úmrtí známej televíznej moderátorky a programovej hlásateľky. Aj napriek tomu, že dlhé roky bojovala so závažnou chorobou a zdalo sa, že jej zdravotný stav sa zlepšil, napokon predsa len prišiel nečakaný koniec.

Bola vyštudovaná právnička, do Československej televízie nastúpila roku 1985. Televízia sa jej zaryla skutočne hlboko pod kožu. „Musím priznať, že sa mi o tom celkom ešte zdá, že som v hlásateľni, alebo že si musím napísať služby. Na to sa jednoducho nedá zabudnúť. Bola to krásna etapa môjho života a ja na to veľmi rada spomínam. Krásne chvíle sa sympatickými ľuďmi, “ prezradila pred tromi rokmi magazínu iDNES.cz.

Z programovej hlásateľni ČT odišla už v roku 1998, naďalej sa ale na obrazovkách objavovala čoby moderátorka relácii Sama doma.

Článok pokračuje na ďalšej strane.