Desivé proroctvo, ktoré predpovedá tretiu svetovú vojnu: Všetko začne na blízkom východe

Predpovedal migračnú krízu, hyperinfláciu, revolúciu, občianské vojny, ale aj tretiu svetovú vojnu. Už okolo roku 1950 vedel, že v budúcnosti budú ľudia používať smartfóny.

Alois Irlmaier nie je tak známym veštcom ako povedzme Nostradamus, Edgar Casey alebo baba Vanga. No so svojimi proroctvami sa mnohokrát trafil už počas svojho života.

Alois Irlmaier (1894-1959) bol jednoduchý muž z bavorského mesta Freilassing. Povolaním bol studniar. Mal aj mimoriadnu schopnosť – vidieť do budúcnosti. Osvedčil sa už počas druhej svetovej vojny, kedy varoval obyvateľov svojho mesta pred britskými náletmi niekoľko hodín pred tým, než bombardéry vôbec vzlietli.

Taktiež vedel vopred určiť miesta bombových útokov a poradiť ľuďom bezpečný úkryt. Vedel, ktoré domy budú počas bombardovania zničené úplne, a ktoré budú iba čiastočne poškodené alebo nepoškodené. Stačilo sa mu pozrieť na fotku niektorého vojaka a vedel povedať, kde sa nachádza a aj to, či je v poriadku, ranený alebo nebodaj mŕtvy.

Irlmaier predpovedal i svoju smrť v roku 1959. Jeho posledné slová boli:

„Som rád, že môžem odísť, pretože nemôžem zažiť to, čo vidím.“

Takže niet pochýb o tom, že jeho vízie budúcnosti boli naozaj čierne.

Invázia z východu

Podľa Irlmaiera všetko začne na Blízkom východe, ktoré bude jadrom tretej svetovej vojny. Potom sa v Stredozemnom mori zhromaždí veľké množstvo námorných síl a situácia bude veľmi napätá. Svetový konflikt spustí atentát na vysokopostaveného vládneho činiteľa, ku ktorému dôjde na Balkáne. „Vidím veľkého padať, krvavá dýka je položená vedľa,“ popisoval Irlmaier.

Článok pokračuje na ďalšej strane.