Neuveriteľná premena Terezy Maškovej: Zo škaredého káčatka sa stala hviezdou módneho móla!

Meno Tereza Mašková (23) sa ľuďom vrylo do pamäte až počas jej účinkovania v speváckej súťaži SuperStar. Tereza zo začiatku pôsobila ako nevýrazné dievča, ktoré má síce hlas ako zvon, ale nejako nevie, čo so sebou. Napriek tomu dokázala súťaž vyhrať, čo v dnešnej dobe nie je zas až tak dôležité.

Tereze sa darí aj v súčasnej dobe, a navyše prešla od svojich speváckych začiatkov neskutočnou premenou. Zo zaguľateného dievčatka to dotiahla až na hviezdu prehliadkového móla.

Tereza Mašková svoje šťastie v speváckych televíznych súťažiach skúsila už pred SuperStar. Vtedy sa písal rok 2011 a pätnásťročná Tereza zaspievala pred porotou šou Česko Slovensko má talent. Jej hlas doslova paralyzoval Luciu Bílú a všetci ostatní pozerali s úžasom, kde sa v dievčati berie taký hlas.

Všetci Tereze Maškovej veštili žiarivú budúcnosť. Na tú si ale musela ešte chvíľu počkať. Aj napriek tomu, že porotcovia na jej hlas spievali ódy, nič tak zásadné sa nestalo. Terezu by ste vtedy snáď ani nepoznali.

Malá baba, ktorá sa dvoma copmi pripomínala skôr babu od vedľa než budúcu spevácku hviezdu. Terezu to ale neodradilo a o pár rokov neskôr sa prihlásila do SuperStar, ktorú tiež vyhrala.

Ak by si niekto zaslúžil titul premena roka, tak je to práve Tereza Mašková (23). Tereza rapídne schudla, začala cvičiť a razantne zmenila svoj vzhľad.

Článok pokračuje na ďalšej strane.