Jasmina Alagič vyrazila ľuďom dych: TAKÉTO šaty zvolila po polnoci.

Je tomu len zopár hodín, čo si Jasmina Alagič Vrbovská a Patrik Vrbovský povedali svoje oficiálne “áno”. Zo svadby, na ktorú netrpezlivo čakali všetci fanúšikovia zamilovaného páru, už stihlo uniknúť aj zopár detailov, no doposiaľ nikto nevedel, aké šaty si po polnoci obliekla krásna nevesta.

Svadobný deň Jasminy a Rytmusa je momentálne najdiskutovanejšou témou v slovenskom šoubiznise. Každý by sa chcel aspoň na chvíľu pozrieť, ako to na ich oslave vyzeralo, aká bola nevesta, ako sa bavili prominentní hostia či aká bola výzdoba.

Nie je žiadnym tajomstvom, že sa Patrik “Rytmus” Vrbovský (42) a jeho novopečená manželka rozhodli svojim hosťom na zverejňovanie ich fotografií zo svadby udeliť “embargo”, a to z dôvodu, že sa o veľký moment prekvapenia nechceli nechať len tak ukrátiť.

„Je pre nás mimoriadne dôležité, aby ste fotografie alebo videá, na ktorých budeme my, nezdieľali na sociálnych sieťach. Po obrade postneme oficiálnu fotografiu k nám na profily. Tú, samozrejme, môžete sharovať,” uvádzali novomanželia na svadobných pozvánkach.

Článok pokračuje na ďalšej strane.