Ivana Christová šokuje! Vraj našla liek na koronavírus: Stačí zmiešať …!

Bývalá misska Ivana Christová (49) k prírodným ženám možno nepatrí, zdieľa avšak ich nadšenie pre alternatívnu liečbu. Zázračný nápoj vyvinutý izraelskými šamanmi nás má ochrániť pred všetkými chorobami sveta vrátane koronavírusy. Christová ho pije a vy by ste mali tiež. Stačí len pretrpieť nezvyčajnú chuť.

V čase, keď sa svet obrnil proti koronavírusu rúškami, rukavicami a dezinfekciou, vkladá istá skupina ľudí svoje zdravie do rúk matke Zemi a uchyľuje sa k nápojom, ktoré každého nepozvaného hosťa zaručene vypudí z nášho tela. Do tejto skupiny patrí aj Christová.

Na svoj osobný facebookový profil vložila účinný recept z dvoch ingrediencií, ktorých kombinácia zrejme nahradí všetky vakcíny sveta.

„Zdieľam toto info, pretože mi to dáva zmysel a logiku, snáď to pomôže pri ochrane nás a našich blízkych. Idem si urobiť nápoj, “ pripísala k receptu na“ zázračný elixír „. Dodala, že v Izraeli, odkiaľ nápoj pochádza, zatiaľ nikto na vírusové ochorenie COVID-19 nezomrel, pretože ho pravidelne užívajú.

Článok pokračuje na ďalšej strane.