Mokráňová skončila po hraní v Oteckoch na dne: Markizáčke sa rúca celý život!

Lucia Mokráňová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v dvoch sériách reality šou Farma. Páni, to je kus! Tieto slová si v myšlienkach povedali asi všetci mužskí účastníci reality šou Farma, keď zbadali svoju kolegyňu Luciu Mokráňovú. Sexi súťažiaca totiž pútala pozornosť svojou peknou tváričkou aj tip-top postavičkou.

Bývalá farmárka a markizáčka Lucia Mokráňová sa po pracovnej stránke nemôže sťažovať a jej diár je plný na prasknutie. Jej cesta za slávou však na schántranom statku neskončila, pričom nie je žiadnym tajomstvom, že sa sympatická blondínka snaží preraziť aj vo svete herectva. Mohli sme ju tak pred časom vidieť v Rodinných prípadoch, avšak najväčším prekvapením bola jej vedľajšia úloha vo fitness centre na natáčaní seriálu Oteckovia.

To isté však, bohužiaľ, nemôže povedať o súkromnom živote. Tam prežíva blondínka mimoriadne krušné chvíle, pričom pre Nový Čas priznala, že je toho na ňu v poslednom období priveľa.

Lucia pred krátkym časom prehovorila k fanúšikom na sociálnych sieťach, kde zanechala poriadne znepokojujúci odkaz. „Prišla ďalšia nečakaná rana do môjho života. Priznávam, som na pokraji síl. Nezvládam to,“ smútila, čo znepokojilo veľkú časť jej priaznivcov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.