ŠOKUJÚCA DOHRA starostky z Fekišoviec: Nadávky a odhalenia! Takéto výhražné správy nečakala!

Takýto úspech nikto nečakal. Zvyčajne nudné rokovanie obecného zastupiteľstva sa vďaka svojráznej starostke stalo v priebehu pár hodín obrovským hitom.

Malej obci Fekišovce (okr. Sobrance) neďaleko Zemplínskej šíravy k veľkej sláve dopomohlo ustanovujúce zasadnutie, na ktorom staronová hlava obce Miloslava Fedorová (Smer) autoritatívne poučuje poslancov a často si vysvetľuje zákonné postupy po svojom.

Starostka z rýchlo nadobudnutej slávy rozhodne nie je nadšená. Tvrdí, že ide o cielenú diskreditáciu jej osoby. Od medializácie videa zároveň dostáva výsmešné aj výhražné správy či maily dokonca aj zo zahraničia.

Starostka Miloslava Fedorová sa s odstupom času ospravedlnila so slovami, že je temperamentná povaha a neuvedomila si, že mala jednať miernejšie. V malej dedinke s takmer 300 obyvateľmi ale toto správanie vyvolalo nevôľu, rovnako ako v iných častiach krajiny. Tento prípad sa preto nezaobišiel bez šokujúcej dohry.

Pobúrená starostka ukázala denníku Nový Čas svoj telefón, v ktorom jej od zverejnenia incidentu chodia smskami vulgárne texty:

Článok pokračuje na ďalšej strane…