ŠOKUJÚCA DOHRA starostky z Fekišoviec: Nadávky a odhalenia! Takéto výhražné správy nečakala!

“Skap, ty k**va, si hanbou a na smiech celému Slovensku” alebo “Gadžovka po***aná,” ukazuje telefón so slovami, že ju chceli počas zasadnutia zdiskreditovať a zatlačili na ňu, keďže poznali jej temperament.

Ďalšiu dohru predstavuje aj vyjadrenie Transparency International Slovensko, ktoré poslalo starostke otvorený list: “Toľké pošliapavanie zákona a politickej kultúry, akého sa dopustila starostka obce Fekišovce (okres Sobrance) Miloslava Fedorová, sa v jednom videu len tak ľahko nevidí. Napísali sme jej preto otvorený list (a zároveň podnet na prokuratúru), v ktorom ju vyzývame na zjednanie nápravy. Predpokladáme, že tak ako nám, aj jej by malo ísť predovšetkým o zastupovanie záujmov občanov,” píše sa. Transparency zároveň prezrádza alarmujúce zistenia, že Fekišovce nie sú ani zďaleka jediné a podobné praktiky sa dejú vo viacerých mestách či obciach.

V apríli 2019 preto chystajú rozsiahle školenia pre starostov aj poslancov, aby lepšie ovládali zákony a dokázali kultúrne slúžiť svojim občanom.

Článok pokračuje na ďalšej strane…