Čo zjete, to si odmakáte. V tejto reštaurácii nezaplatíte peniazmi, ale poriadnym tréningom

Každý sa snaží dostať do formy, veď väčšina z nás nechce aby spod trička vykúkali nejaké faldíky. Toto ale nie problém len vianočného prejedania ktoré nás čaká za mesiac. Štúdie ukazujú, že až 90% času strávime sedením, ktoré nie je pre naše telo efektívne. S touto myšlienkou začala pracovať aj sieť fitness a tenis centier – David Lloyd Club v Londýne.

Otvorili reštauráciu s názvom Run For Your Bun. Pýtate sa, ako týmto nápadom pomôžu ľuďom k tomu, aby sa viac hýbali? No celkom jednoducho, pretože tu sa neplatí peniazmi, ale poriadnym tréningom. Nečudujte sa preto, že vám na stole pristane účet, v ktorom nájdete zoznam činností, ktorými máte „zaplatiť“. 

Pod dohľadom trénerov spálite za jednu priemernú platbu tak 150 kalórií. Postarajú sa dokonca aj o to, aby ste kalórie spaľovali aj po odchode z reštaurácie. Každý zákazník si tak najprv poriadne rozmyslí, čo si v reštaurácii objedná. Samozrejme, že cieľom reštaurácie nie je ľudí trápiť, skôr ich chcú motivovať k zdravému životnému štýlu a nájdeniu rovnováhy medzi príjmom a výdajom kalórií a energie. 

Článok pokračuje na druhej strane.